wordpress-themes.org wordpress themes

STORITVE

V naši ponudbi je linija osebnih in dostavnih vozil FIAT in od leta 2011 pa so v naši ponudbi tudi vozila znamke KIA.

Servisne storitve

V sodobno opremljenem servisnem centru z dolgoletno tradicijo, bomo poskrbeli za vaše vozilo, naše strokovno osebje pa vam je vedno na voljo z nasveti, ki vam bodo olajšali vzdrževanje in zagotovili obstojnost vašega vozila.

Smo pooblaščen servis za osebna vozila Fiat, Fiat Professional in vozila KIA, opravljamo pa tudi servis za vse ostale znamke vozil.

Vulkanizerske storitve

Za manj stresa v času menjave pnevmatik poskrbimo pri podjetju Avto ALKA tako, da naročamo vse stranke v naprej in zato jim ni potrebno čakati ure predenj pridejo na vrsto. Hkrati pa jim nudimo tudi brezplačno hrambo pnevmatik.

Prodaja rezervnih delov

V podjetju AVTO ALKA lahko dopolnite obstoječo opremo vašega vozila z nakupom dodatne opreme, vedno pa so vam na razpolago tako originalni kot neoriginalni nadomestni deli.

Avtokleparske in avtoličarske storitve

Nudimo kvalitetna avtokleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil in smo specialist za ličarska popravila za vse znamke vozil.

Na voljo imamo lastno sušilno komoro in mešalnico barv.

S to dejavnostjo se ukvarjamo že skoraj 40 let in v tem času smo dosegli velik napredek in razvoj, kar nam omogočajo najsodobnejše naprave in strokovno usposobljen kader.

Optična nastavitev podvozja

Za vsa osebna vozila in tudi lahka dostavna vozila vam omogočamo nastavitve podvozja vašega jeklenega konjička.

Cenitve vozil

Za zavarovalnico Adriatic Slovenica d.d. opravlja oglede in cenitve škod vsak dan naš Bojan.

Za vse ostale zavarovalnice imamo cenilno mesto, torej vam pomagamo izpolniti vso potrebno dokumentacijo in vaš avto nato ocenimo po predhodnem dogovoru.

Za vse zavarovalnice nudimo popravila vseh vrst škodnih primerov, ki jih opravljamo po najboljših standardih in merilih kakovostnih popravil.

Finančne storitve

Za lažji nakup novih in rabljenih vozil kupcem ponujamo širok izbor finančnih produktov.

Na voljo so vam krediti, finančni in operativni leasingi, nudimo pa tudi zavarovanja z dodatnim komercialnim popustom za vaša nova ali stara vozila.

Pri nas boste lahko uredili vse na enem mestu in tako prihranili na času in denarju.

Dodatne storitve

Strankam nudimo tudi nadomestna vozila.

Leave a Reply