STORITVE

Pestra ponudba blagovnih znamk V naši ponudbi je linija osebnih in dostavnih vozil FIAT, dopolnili pa smo jo še z vozili znamke KIA.

Servisne storitve V sodobno opremljenem servisnem centru z dolgoletno tradicijo, bomo poskrbeli za vaše vozilo, naše strokovno osebje pa vam je vedno na voljo z nasveti, ki vam bodo olajšali vzdrževanje in zagotovili obstojnost vašega vozila. Imamo pooblaščen servis za osebna vozila Fiat, Fiat Professional in vozila KIA, opravljamo pa tudi servis za vse ostale znamke vozil. Prodaja delov V podjetju AVTO ALKA lahko dopolnite obstoječo opremo vašega vozila z nakupom dodatne opreme, vedno pa so vam na razpolago tako originalni kot neoriginalni nadomestni deli.

Avtokleparske in avtoličarske storitve Nudimo kvalitetna avtokleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil in smo specialist za ličarska popravila za vse znamke vozil. Na voljo imamo lastno sušilno komoro in mešalnico barv. S to dejavnostjo se ukvarjamo že več kot 30 let in v tem času smo dosegli velik napredek in razvoj, kar nam omogočajo najsodobnejše naprave in strokovno usposobljen kader. Imamo tudi pogodbeni servis z vsemi zavarovalnicami. avtokleparstvo Finančne storitve Za lažji nakup novih in rabljenih vozil kupcem ponujamo širok izbor finančnih produktov. Na voljo so vam kredit, finančni in operativni leasing, nudimo pa tudi zavarovanja vašega novega ali starega vozila. Pri nas boste lahko uredili vse na enem mestu in tako prihranili na času in denarju.

Dodatne storitve Strankam nudimo nadomestna vozila.

 

 

Leave a Reply