V srcu vsake tradicije je najpomembnejše doživetje.

Verjamemo, da so vaša nakupna in servisna doživetja pri nas na Avto ALKI tista, ki so ena izmed glavnih gradnikov naše dolgoletne tradicije, ki jo skupaj z vami pišemo že 40 let.

Začetki podjetja Avto ALKA segajo v leto 1980, ko smo začeli z avtokleparstvom in avtoličarstvom za vse tipe vozil. V nadaljnih letih poslovanja smo dejavnost razširili z avtomehaniko, vulkanizerstvom, prodajo pnevmatik in avtovleko. Leta 1998 smo v sodelovanju s podjetjem Avto Triglav d.o.o. v našo ponudbo vključili še prodajo in servisiranje vozil FIAT. V letu 2010 pa mso postali tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil KIA.

  • Prodaja vozil KIA
  • Prodaja vozil Fiat in Fiat Professional
  • Servis vozil KIA in FIAT ter ostale znamke
  • Avtoličarske in avtokleparske storitve
  • Vulkanizerstvo
  • Avto-optika
  • Škodni servis

Success isn't just about what you accomplish in your life. It's about what you inspire others to do.

– Avto ALKA –

Zakaj izbrati podjetje Avta ALKA iz Rogaške Slatine?

Hvala, ker nam zaupate že 40 let!

Naša obljuba vam je, da se bomo trudili preseči vaša pričakovanja glede vseh naših ponujenih storitev.

Za vas in vašega jeklenega konjička bomo poskrbeli, kot da bi bil naš.

Če pa si boste izbrali novega, pa sploh poiščemo najugodnejšo ponudbo za vaš nakup in tudi na kakšno presenečenje ob predaji vozila ne bomo pozabili.

Z vami in za vaš avto vedno in povsod…

KAKOVOST

Storitve izvajamo z najsodobnejšimi orodji in materiali, ki zagotavljajo, da so opravljene storitve izvedene po najvišjih standardih kakovosti.

ZANESLJIVOST

Naši zaposleni s svojimi humanim pristopom in prijaznostjo poskrbijo, da je vaš obisk pri nas edinstven. naj si bo to crkljanje s kavico ali z ugodno ceno za vašo izbrano storitev.

USPOSOBLJENOST

Naši zaposleni se nenehno izobražujejo in tako nadgrajujejo svoja že osvojena znanja ter izpopolnjujejo svojo strokovnost z novimi veščinami in znanji.

IZKUŠENOST

Tradicija Avto ALKE govori sama zase. Izkušnje so tiste, ki so nas pripeljale do sem, kjer smo danes. Zaradi vseh nabranih izkušenj, ki jih imamo z dosedanjim delom v naši panogi, vam lahko tudi hitreje pomagamo pri vseh vaših izzivih v zvezi z avtom, ki ga vozite.

DOSTOPNOST

Na naše zaposlene se lahko vedno obrnete, ko potrebujete pomoč. Naj si bo to nasvet pri vaši odločitvi ob nakupu vozila, naj si bo to servisno vprašanje garancije ali pa postopek kako najhitreje popraviti vaš avto po prometni nesreči. Nudimo vam celostno rešitev na enem mestu.

MNENJE STRANK

Zelo veliko nam pomenijo mnenja naših strank in veseli smo, da vas je zelo veliko, ki cenite naše delo in storitve, ki jih ponujamo za vas in vaše vozilo.

The value of an idea lies in the using of it.

– Avto ALKA –

Uspešno zgodbo pišemo z našimi partnerji

Mnenja strank

Prepričala me je dostopnost do informacij preko prodajnih svetovalcev, že na razstavljanju vozila KIA na Ptuju. Obisk salona Avto ALKA kasneje je bil zgolj še formalnost. Super so, priporočam vsem

D. –  Kidričevo

S punco sva se odločala med različnimi avti, a naju je zagotovo prepričal CEED! Top avto in še ugodno brezobrestno financiranje sva vzela. Hvala vam Avto ALKA!

J. – Rogatec

PREPROSTO NAJBOLJŠI

F. – Rogaška Slatina

Želela sem si končno imeti spet novi avto po dolgih 18 letih. Preprosto sem poklicala na ALKO in so mi vse zelo vredu razložili že po telefonu, tako da sem potem z možem imela manj poti v Rogaško, saj sem že takoj vedela kaj potrebujem za sklenitev leasinga. Res so me presenetili ob predaji avtomobila, pa še vinjeto za celo leto so mi podarili! Super res.

S. – Loče