V srcu vsake tradicije je najpomembnejše doživetje.

Verjamemo, da so vaša nakupna in servisna doživetja pri nas na Avto ALKI tista, ki so ena izmed glavnih gradnikov naše dolgoletne tradicije, ki jo skupaj z vami pišemo že 40 let.

Začetki podjetja Avto ALKA segajo v leto 1980, ko smo začeli z avtokleparstvom in avtoličarstvom za vse tipe vozil. V nadaljnih letih poslovanja smo dejavnost razširili z avtomehaniko, vulkanizerstvom, prodajo pnevmatik in avtovleko. Leta 1998 smo v sodelovanju s podjetjem Avto Triglav d.o.o. v našo ponudbo vključili še prodajo in servisiranje vozil Fiat. V letu 2010 pa smo postali tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil KIA.

  • Prodaja vozil KIA 
  • Prodaja vozil Fiat in Fiat Professional
  • Servis vozil KIA in FIAT ter ostale znamke
  • Avtoličarske in avtokleparske storitve
  • Vulkanizerstvo
  • Avto-optika
  • Škodni servis

Success isn't just about what you accomplish in your life. It's about what you inspire others to do.

– Avto ALKA –

Zakaj izbrati podjetje Avto ALKA iz Rogaške Slatine?

Hvala, ker nam zaupate že 40 let!

Naša obljuba vam je, da se bomo trudili preseči vaša pričakovanja glede vseh naših ponujenih.

Za vas in vašega jeklenega konjička bomo poskrbeli, kot da bi bil naš.

Če pa si boste izbrali novega, pa sploh poiščemo najugodnejšo ponudbo za vaš nakup in tudi na kakšno presenečenje ob predaji vozila ne bomo pozabili.

Z vami in za vaš avto vedno in povsod – Avto ALKA.

Kakovost

Storitve izvajamo z najsodobnejšimi orodji in materiali, ki zagotavljajo, da so opravljene storitve izvedene po najvišjih standardih kakovosti.

Zanesljivost

Naši zaposleni s svojim humanim pristopom in prijaznostjo poskrbijo, da je vaš obisk pri nas edinstven, naj si bo to crkljanje s kavico ali z ugodno ceno za vašo izbrano storitev.

Usposobljenost

Naši zaposleni se nenehno izobražujejo in tako nadgrajujejo svoja že osvojena znanja ter izpopolnjujejo svojo strokovnost z novimi veščinami in znanji.

Izkušenost

Tradicija Avto ALKE govori sama zase. Izkušnje so tiste, ki so nas pripeljale do sem, kjer smo danes. Zaradi vseh nabranih izkušenj, ki jih imamo z dosedanjim delom v naši panogi, vam lahko tudi hitreje pomagamo pri vseh vaših izzivih v zvezi z avtom, ki ga vozite.

Dostopnost

Na naše zaposlene se lahko vedno obrnete, ko potrebujete pomoč. Naj si bo to nasvet pri vaši odločitvi ob nakupu vozila, naj si bo to servisno vprašanje garancije ali pa postopek kako najhitreje popraviti vaš avto po prometni nesreči. Nudimo vam celostno rešitev na enem mestu.

Mnenje strank

Zelo veliko nam pomenijo mnenja naših strank in veseli smo, da vas je zelo veliko, ki cenite naše delo in storitve, ki jih ponujamo za vas in vaše vozilo.

V življenju boste imeli vse, če boste pomagali drugim, da dobijo to, kar si želijo.

– Avto ALKA –

Uspešno zgodbo pišemo z našimi partnerji

Mnenja strank

Pri nakupu vozila v avtohiši Avto ALKA sva bila z ženo zelo zadovoljna. Tiste informacije, ki sva jih potrebovala sva jih takoj tudi takoj dobila. Pohvalit morava tudi prodajalce, ki so bili zelo korektni in dobri sogovorniki. Vsekakor priporočava nakup vozila pri Avto ALKI.

T. – Draža vas

Enkrat KIA, vedno KIA! Super avti in asebje, ki res pomaga v vsaki situaciji.

M. – Rogatec

Pri nakupu avta ste nam bili v veliko pomoč, saj ste si vzeli čas za nas in nam vse dodobra razložili, nas poslušali in nam ponudili najboljši avto za naše potrebe in želje. Hvala, ker ste nam na voljo tudi sedaj, ko že 1 mesec vozimo novi avto in ker ste nam vedno na razpolago z odgovorom na vsa vprašanja. Hvala.

B. – Sv. Ema

Mene je prepričala prijaznost osebja na razstavnem prostoru v Qlandiji na Ptuju in zato sem se iz Prlekije pripeljala in izbrala svojega Ria.

T. – Gorišnica